ورود/ثبت نام

خواص بی نظیر سیر سیاه برای بدن

سیر سیاه چیست؟ 

سیر سیاه در واقع سیر خام تازه (Allium sativum) است که با گذشت زمان و با استفاده از گرما و رطوبت بالا حدود 70٪ در فرآیندی به نام واکنش میلارد بوجود می آید.

در طی این فرآیند، حبه های سیر به رنگ سیاه در می آیند و بافت و طعم آن نیز تغییر می کند. سیر سیاه از سیر خام معمولی نرم تر و شیرین تر است.
در حالی که به نظر می رسد این محصول یک پدیده جدید است، اما قرن هاست که وجود دارد و مورد استفاده قرار می گیرد. منشا آن مشخص نیست، اما استفاده از آن از قاره آسیا شروع شده است.

یکی از دلایل محبوبیت آن این است که  مانند سیر خام تازه دارای آنتی اکسیدان و سایر مواد مغذی اصلی است که می تواند به بهبود سلامتی شما کمک کرده و از بروز بسیاری از بیماری ها پیشگیری کند.

سیر سیاه محصول کدام کشور است؟

از قرن ها پیش مردم کشورهای آسیای شرقی مانند تایلند، کره جنوی و ژاپن این محصول را تولید می کردند. آن ها از سیر سیاه به عنوان طعم دهنده و برای درمان استفاده می کرده اند. در سال های اخیر این ماده غذایی پر خاصیت و بی بو در سراسر دنیا تولید و استفاده می شود.

خواص این محصول

  • چربی سوز است و باعث لاغری می شود.
  • چربی های رسوب کرده در رگ ها را از بین می برد و مانع از گرفتگی عروق و سکته قلبی می شود.
  • برای دیابت مفید است و تبعات این بیماری را بهبود می دهد.
  • خواص ضد سرطان دارد و برای جلوگیری از سرطان مفید است.
  • چربی های مضر خون را کاهش می دهد.
  •  ضد آلرژی است.
  •  التهاب مفاصل و درد را کاهش می دهد.
  •  مانع از کبد چرب می شود.
  •  از بیماری های قلبی جلوگیری می کند و باعث سلامت قلب می شود.

خواص برای معده

افراد زیادی برای مشاهده خواص این محصول آن را در صبح با معده خالی می خورند تا از خواص درمانی آن بهرمند شوند. شما می توانید صبح با معده خالی این سیر را رنده کنید و داخل اب حل کنید تا بتوانید از خواص خوب آن بهرمند شوید.

این محصول برای تقوسیت سیستم ایمنی بدن و تقویت عملکرد سلول های ایمنی بدن لازن است و شما می توانید با خوردن آن با معده خالی به کاهش وزن و تصیفه خون و رفع ناراحتی معده کمک کنید.

خواص برای لاغری

طی تحقیقات انجام شده خوردن سیر باعث کاهش وزن می شود و این کاهش وزن در اثر بی اشتهای نیست بلکه کمتر غذا خوردن نیست بلکه باعث کاهش چربی شکم می شود. خوردن آن سوخت و ساز بدن بالا می رود و در نتیجه باعث لاغری می شود.

خواص برای زود انزالی

حاوی مواد لینولئیک است که می تواند به درمان مشکلات جنسی مختلف از جمله زود انزالی کمک کند. تایید اینکه برای درمان زود انزالی مفید است یانه هنوز جای تحقیق بیشتری دارد.

شاید شما هم تبلیغات بعضی از برند ها را در مورد این محصول و زود انزالی شنیده باشید و شاید در این زمینه کمی اغراق شده است.

سیر سیاه برای سرطان

بعضی تحقیقات نشان داده است که هم آنتی اکسیدان ها و هم اس-آلیل سیستین موجود در این محصول باعث بهبود درمان سرطان می شود. اس-آلیل سیستین باعث کاهش تومورهای سرطانی می شود.

تکثیر سلول های سرطانی معده را مهار می کند. تحقیقات زیادی تایید کرده اند که این محصول حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان است که ضد سرطان بوده و رادیکال های آزاد در بدن را که عامل سرطان هستند از بین می برد بنابراین خاصیت ضد سرطانی قوی دارد. خاصیت ضد سرطانی آن 4 تا 5 برابر بیشتر از سیر تازه است!

سیر سیاه برای بهبود درمان MS

به علت وجود مقدار زیادی اس-آلیل سیستین، دارای اثرات ضد التهابی و نیز اثرات آنتی اکسیدانی و محافظ نرونی است و برای پیشگیری و درمان بیماری MS می تواند مفید باشد.

خواص برای دیابت و کنترل قند خون

بدن انسان می تواند از طریق عملی که هموستاز نامیده می شود میزان قند خون را کنترل کند. اما اگر بدن درست عمل نکند و هموستاز به خوبی انجام نشود، بیشتر شدن قند خون از حد استاندارد باعث بیماری دیابت می‌شود.

سیر سیاه باعث بهبود عمل هموستاز در خون شده و قند خون را کنترل می کند. این کار را از طریق افزایش سطح انسولین یا کاهش مقاومت به انسولین انجام می شود.

پژوهش ها نشان می دهد که خوردن آنتی اکسیدان ها باعث پیشگیری از دیابت و مشکلات مربوط به آن می شود و این محصول یکی از غنی ترین منابع آنتی اکسیدان است.

آنتی اکسیدان ها در آن به وفور یافت می شود ولی این ماده با تخمیر سیر سفید و تبدیل آن به این محصول چند برابر می شود! بنابراین سیر سیاه چند برابر سیر تازه برای کنترل قند خون مفید است.

خاصيت برای قلب

سیر تازه به عنوان ماده ای مغذی که باعث سلامت قلب می شود معروف است. سیر و این محصول هر دو پلاک های چربی درون خون و رگ ها را کاهش می دهد.

این پلاک های چربی با رسوب در بدنه رگ ها باعث تنگ شدن رگ ها و عروق شده و باعث کاهش جریان خون و افزایش فشار خون می شود. فشار خون بالا می تواند منجر به سکته مغزی شود.

به همین خاطر پزشکان به مبتلایان به بیماری های قلبی و عروقی توصیه می کنند سیر مصرف کنند و این محصول هم به همان میزان برای سلامت قلب و عروق مفید است، با این تفاوت که خوردنش خیلی آسان تر بوده و بوی بد ندارد.

علاوه بر این،می تواند باعث کاهش کلسترول و تری گلیسیرید شود که خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد.

محققان دانشگاه ملی پوسان کره جنوبی تایید کرده اند که این محصول به خاطر داشتن ماده هیدروکسی متیل فورفورال خواص ضد التهابی داشته و از بیماری های قلبی عروقی مانند تصلب شراعین (گرفتگی رگ ها و عروق) پیشگیری می کند.

برای بیماری بالا بودن کلسترول خون (هایپرکلسترولمی) خواصی فراتر از استاندارد طلایی دارد و کلسترول و چربی خون را به خوبی کاهش می دهد.

خواص برای کبد

بنابراین این محصول خاصیت محافظتی برای کبد دارد و برای افرادی که به کبد چرب مبتلا هستند مفید است. در واقع این محصول هم خاصیت درمانی برای کبد دارد.

خاصیت پیشگیری از بیماری های کبدی. یک پژوهش دیگر در کره جنوبی نشان داد که این محصول خواص آنتی اکسیدانی قوی دارد و یک غذای مناسب برای محافظت از کبد در برابر آسیب های کبدی ناشی از مصرف الکل است. به علاوه این محصول می تواند چربی انباشته شده در کبد را کاهش دهد.

یک تفاوت مهم این محصول با سیر تازه: آلیسین

این محصول در مقایسه با سیر تازه مقدار کمتری آلیسین دارد. آلیسین یک ترکیب طبیعی سولفوری است که از سیر به دست می آید و خواص آنتی بیوتیک زیادی از جمله اثرات ضد ویروسی، ضد باکتری، ضد انگلی و ضد قارچی است.

بوی تند سیر در اثر آلیسین است. این بوی بد در واقع روش گیاه سیر برای دفاع از خود و خورده نشدن در برابر مهاجمان و حیوانات است.

اما چه اتفاقی برای این ماده مفید و بد بو در فرآیند تخمیر و تبدیل سیر تازه به این محصول می افتد؟

آلیسین در فرآیند تخمیر به ترکیبات آنتی اکسیدان تبدیل می شود؛ ترکیباتی که خاصیت درمانی سیر را چند برابر می کنند! هر چند آلیسین کمتر می شود ولی به جای آن آنتی اکسیدان ها که خواص مفیدی در پیشگیری و درمان بسیاری از بیماری ها دارند در سیر سیاه ۴ تا ۵ برابر افزایش می یابد!

طبق تحقیقات فرآیند تخمیر و تبدیل سیر تازه به این محصول باعث بهبود خواص آن برای بدن انسان می شود. به علاوه تبدیل آلیسین به آنتی اکسیدان ها باعث می شود بوی بد سیر از بین برود.

«بیشتر خواص مفید این محصول در مقایسه با سیر تازه در اثر تبدیل ماده مفید و بد بوی آلیسین به آنتی اکسیدان های مفید و بدون بو است.»

  • در مجموع تفاوت های سیر سیاه با سیر سفید عبارتست از:
  •  خواص پیشگیری از بیماری و درمان ۴ تا ۵ برابری دارد (آنتی اکسیدان ها).
  • بر خلاف سیر سفید که بدبو است این محصول بویی ندارد.
  • بافت نرم و ژله ای دارد.
  • مقدار آلیسین کمتری دارد.
  • در نهایت رنگ این محصول، سیاه است و رنگ سیر سفید، سفید!

فهرست مطالب

محصولات جدید

1.000.000 تومان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *